søndag 3. mai 2009

Årsbeste i 1. omgang mot serielder Hvaler/Kråkerøy

Vi spilte vår andre seriekamp borte mot serieleder Hvaler/Kråkerøy. Dette er en godt lag og vi var forberedt på å måtte slite mye. Men alt klaffet i 1. omgang. Vi fulgte vår gameplan til punkt og prikke og lå meget godt organisert defensivt. Det resulterte i at vi ofte vant ball gunstig i banen og kunne slå bakromsballer til hurtigtogene Betim, Robin og Elisee på topp. Vi fik til et massivt press og kjempet vertene ut av kampen. Vi er meget fornøyd med å se igjen det vi har trent på i kamp, og samtidig få bekreftet at dette fungerer etter planen. Vi ledet 2-1 like før pause etter mål av Robin O og Betim. Da presterte dommeren å blåse straffe uten at noen skjønte hvorfor. Heller ikke hjemmelaget viste hva som var gjort galt, men takket selvsagt og tok imot gavepakken. Det resulterte i utligning til 2-2. Mål preger kamper og nå ante hjemmelaget at det var mulig å kanskje vinne poeng på Hvaler kunstgress denne kvelden.

Utover i 2. omgang ble vi litt slitne og det glapp dessverre 2 ganger i returløpene i egen boks og vertene fikk en ledelse til 4-2. Men deretter klarte vi likevel å skape endel framover. Betim drar av både back og stopper o gkliner ballen i krysset. En klassescoring og vi er igjen med i kampen. Men dessverre må Håkon Ingvaldsen bytte da han har mistanke om ribbeinsbrudd. I tillegg begynner vi å bli veldig slitne (skulle ha trent mer fysisk i vinter før vi overtok ansvaret). Vertene får 2 lettkjøpte mål til på slutten og vinner 6-3.

Hjemmelagets trener mente at vi var en veldig bra lag og måtte innrømme at Hvaler også hadde spilt sin best ekamp hittil i sesongen. Så vi er veldi gfornøyd med 1. omgang og vi må ta med dette videre. For nå ser vi at det fungerer i praksis også.

Vi gleder oss nå til hjemmekampen mot Sarpsborg 2 på onsdag.