mandag 30. mars 2009

Berg/TTIF - Lervik: 5-6

På søndag 29.3 hadde G19 nok en treningskamp. Denne gangen møtet vi seriekollega Lervik på Risum kunstgress. Det var bra fammøte av spillere og det gleder vi oss over. Vi presterer vesentlig bedre offensivt mot Lervik enn hva vi har vist tidligere. Den sist euken har vi jo også drillet oppspill og bevegelser/samhandling. Artig å se at vi klarer å utføre noe av det på kamp.

Der vi fortsatt har en litet stykke igjen, er vel mer det defensive arbeidet. Vi tenker da spesielt på 1F, plasseringsevne i sonen vår og komprimering. Vi kommer til å ta tak i dette igjen på mandag 30.3 og utover i uke 14. Kjempeviktig at dette nå begynner å sitte.

Ellers så scorer vi 5 mål i denne kampen og det er veldig bra. Normalt skal 5 mål fremover være mer enn nok til å vinne kamper. Dessverre slipper vi inn 6 baklengs.

Men det gledelige er at vi ser at spillerne har tatt innover seg de offensive bevegelsene og at vi finner oppspillpunkter (og faktisk omsetter disse i mål).

Selv om vi tapte 5-6 så mener vi at laget har tatt nok en skritt i riktig retning. Vær fortsatt tålmodig da utviklingskurven fortsetter.

3 kommentarer:

  1. syn at vi ikke vant xD
    men vi gjorde en bra innsats GUTTTTTAAAAA :P

    SvarSlett
  2. Vi får vel satse på at resultatene kommer når vi blir mer samspilte. Har jo ikke akkurat trenet så veldig mye sammen ;)

    Vi får bare ta med oss det positive og fokusere på treningene fremover

    SvarSlett
  3. Enig med både Robin og Shqiprim, det er viktig å ta med seg det positive. Det vil garantert løsne hvis vi er trofaste mot spillesystemet og er fokuserte på treningene. Vi har tross alt ikke trent veldig lenge sammen.

    SvarSlett